LEPI USPEHI RADOVLJIŠKIH ATLETOV

Deli objavo

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Kranj 6.6.2015

Na tradicionalnem 21. atletskem mednarodnem mitingu – MEMORIAL VUČKO so uspešno nastopili tudi mladi radovljiški atleti. Poglejmo uvrstitve najboljših.
V kategoriji ml. mladincev je Filip Baumgartner v teku na 800 m osvojil 2. mesto, Sara Mohorič pa v isti disciplini 3. mesto. Trina P. Malej je v skoku v daljino osvojila 1. mesto, v teku na 100m pa je bila četrta. Andraž Maier je v teku na 400m osvojil 4. mesto.
V kategoriji do 16 let je Lara Krnc v skoku v daljino prepričljivo osvojila 1. mesto, uspeh je dopolnila v teku na 100 m z 2. mestom.

V kategoriji do 14 let je dvojno zmago dosegla Patricija Šolar, najboljša je bila v suvanju krogle in metu vortexa. Neža Fister je presenetila v suvanju krogle, kjer je osvojila 3. mesto. Meta Grilc je v teku na 300 m zasedla 8. mesto.

V kategoriji do 12 let je Tjaš Peterlin v teku na 600 m osvojil 1. mesto, Nik Kozel Tomše pa je v teku na 200 m osvojil 3. mesto. V metu vortexa je Eva Pačnik osvojila 4. mesto, v skoku v daljino pa je bila prav tako četrta. Egon Mandelc je v metu vortexa zasedel 6. mesto. Ana Vajs je v teku na 200 m zasedla 9. mesto.

V kategoriji do 10 let je Matic Vidmar v metu vortexa osvojil 2. mesto, Andraž Bizjak je v teku na 150 m osvojil 2. mesto, v skoku v daljino pa je bil četrti. Živa Kovačič pa je v skoku v daljino zasedla 6. mesto.

V najmlajši kategoriji do 8 let je Katarina Rogač v skoku v daljino z mesta osvojila 2. mesto, v teku na 60 m pa je bila tretja. Pri fantih je v skoku v daljino z mesta je Maks Mandelc osvojil 2. mesto, Mark Bizjak pa je bil četrti, v teku na 60 m pa je osvojil 3. mesto, Maks Mandelc je bil 7., Nejc Vidmar pa 8.
Vsem nastopajočim priznanje in čestitke.

Vsi rezultati

Call Now Button Scroll to Top